Knutsel feestje

Wil jij een KNUTSEL FEESTJE??

Dat kan! Albertine van Creatief op maat komt 1,5 uur samen met jou en je vriendjes en vriendinnetjes knutselen.  Kies zelf een knutsel die jou het leukst lijkt om te doen ?

Happy Stones €7,50

Happy Stones zijn stenen die beschilderd worden en door de maker zomaar ergens neergelegd worden, om een vinder blij te maken. Met acrylstift of verf en hulp bij het maken van 3 mooie voorstellingen voor gegarandeerd een vrolijk resultaat die je natuurlijk ook zelf mag houden;-)

Sieraden maken €10,00

Met een grote variatie aan kralen kan iedereen aan de slag met het maken van een ketting of een armband. Gebruik een paar kleuren die passen bij je outfit of maak een bonte verzameling die overal bij past.

Rugzak beschilderen €7,50

Door de stippentechniek en het gebruik van (zelfgemaakte) sjablonen maak je mooie afbeeldingen op een katoenen rugzak en ontstaat er bij iedereen een prachtig resultaat. Na fixatie blijft de tas mooi en klaar voor gebruik.

Sieradenhouder versieren €10,00

Een sieradenhouder om al je kettinkjes en armbanden aan op te hangen. Ga helemaal los met verf, klei en linten om je eigen sieradenhanger te pimpen naar eigen idee en creativiteit.

De prijs is per kind, min. 8 – max. 10 kinderen.

*Per feestje 1 knutsel.

Blijf op de hoogte van alle actualiteit met onze nieuwsbrief!