Oktober

Herfstvakantie 2022

Ook deze herfstvakantie is er – naast spelen en lekker eten – van alles te doen bij Blik & Burgers! Bekijk gauw het hele programma hieronder. Zien we je daar?!

Vrijdag 21 Oktober
Wij beginnen de vakantie met een mooi trouw feest! Vanaf 15:00 zijn wij deze dag gesloten!

Zaterdag 22 Oktober
FREERUNNING CLINIC
Freerunnen is een opkomende sport en wordt steeds populairder. Als freerunner probeer je zo snel mogelijk van A naar B te komen. 
Rutger Schipper van Tantum Freerunning verzorgt op zaterdag 22 oktober een freerunning clinic. Aanmelden kan via de website van Tantum Freerunning, onder het kopje ” evenementen” .
13.00-14.00: 6 t/m 10 jaar
14.00-15.00: 10 t/m 15 jaar
€10,00

Zondag 23 Oktober
HERFST KNUTSEL
Creatievelingen opgelet! Op zondag 23 oktober gaat onze Monique aan de slag met een super leuke en schattige herfst knutsel. En jij kunt meedoen! Je mag gezellig aanschuiven!
11.00-13.00
Alle leeftijden
Gratis


Ma 24 & Di 25 Oktober: zijn wij gesloten.

Woensdag 26 Oktober
LOET DOET: LOET ZIET GI-GA-GROEN
Een grappige, muzikale en interactieve familievoorstelling, waarin Loet samen met hulp van alle kinderen en haar lieve hond Mango op zoek gaat naar de schat van haar oma. Aanmelden voor deze leuke voorstelling kan via onze website.
11.00
Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar
€5,50 (ouder/verzorger mag gratis mee!)


Donderdag 27 Oktober
SPOOKY DAY
Halloween staat voor de deur dus het griezelen kan beginnen! Op donderdagmiddag laat je je omtoveren tot een vampier, pompoen, Frankenstein of ander monster. Ook kun je aan de slag met een spooky Halloween knutsel. Durf jij het aan?! Meld je gauw aan via onze website.
13.00-14.00
14.30 – 15.30
Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar
€1,50

Vrijdag 28 Oktober
KONINKLIJK BEZOEK
Koninklijk bezoek bij Blik & Burgers! Boekenwurm Prinses Belle komt langs om de mooiste verhalen voor te lezen, de leukste spelletjes te spelen en een echte prinsessenles te geven. Uiteraard is er ook tijd voor een knuffel en foto met Belle! 
11.00-12.00
Aanbevolen leeftijd: t/m 5 jaar
€3,50 (ouder/verzorger mag gratis mee!)

Laat je omtoveren tot echte prins of prinses met de glitter make-over van Prinses Belle. Glitterparfum, glittertattoo’s of glitteroogschaduw; het kan allemaal! Even aan het wachten op je beurt? Dan kun je lekker meekijken met de avonturen van Belle in Belle en het Beest.
13.00-14.00
Aanbevolen leeftijd: t/m 11 jaar
€7,50

Zaterdag 29 Oktober
HERFST SCHMINK
Op zaterdag 29 oktober staat Team Blik klaar om de mooiste, coolste en grappigste (herfst)creaties op jullie gezichtjes te schminken. Kom lekker spelen in de speeltuin – of bij slecht weer in de speelkamer – en wip langs voor de herfst schmink!
Alle leeftijden
Gratis

Zondag 30 Oktober
HERFSTBURGER- EN WANDELING
Hoe ziet de perfecte zondag eruit? Met een wandeling in de groene driehoek tussen Zeist en Bunnik en een heerlijke herfstburger van Blik&Burgers natuurlijk! De route-informatie haal je bij ons op en achter kun je genieten van een limited edition burger met bospaddestoelen, bacon, cheddar en ui. 

 

#oktober #sweaterweather

Klik op een foto om te vergroten