Speeltuin

Doe mee!

Samen maken we van deze speeltuin met tof restaurant, de leukste plek van de Utrechtse Heuvelrug.
Winnares van de Z-Battle, Anouk de Sonnaville-Drost, is met een enthousiast team bezig om een supercoole openbare speeltuin op Blikkenburg (filosofenlaantje) met gezellige horeca te realiseren. Terwijl de kids spelen & sporten, kun jij heerlijk relaxen met een koffie of een borrel. Kortom voor jong en oud. Naast recreëren zijn er ook vele concrete plannen voor toffe evenementen. Rolschaatsverhuur, skate- en kinderfeestjes, creatieve workshops en nog veel meer.

Locatie
Deze horecagelegenheid bevindt zich op het terrein waar nu de kantine van de Schaats- en Inline Vereniging Zeist (SIVZ) staat. De vereniging staat positief tegenover het plan en is bereid een deel van hun kantine te delen. In ruil daarvoor mogen zij het nieuw te bouwen multifunctionele gebouw ook gebruiken voor opslag, kleedkamers, trainingsruimte en toiletvoorzieningen. In eerste instantie krijgt Blik & Burgers 2,5 jaar bestaansrecht, totdat duidelijk is geworden wat er met het hele gebied en de verenigingen gaat gebeuren (Masterplan Buitensportaccomodaties).

Speelregels
Om de speeltuin een schone, leuke en veilige plek te houden voor ons allemaal, hebben we natuurlijk een paar regels. Klik hier om te zien wat we met elkaar afspreken.

Vragen?
Wil je ideeën delen, wil je dingen organiseren of vrijwillig iets doen?
Laat het weten in een bericht of reactie.
Samen maken we van deze plek in Zeist de leukste plek van de Utrechtse Heuvelrug!

Klik op een foto om te vergroten