Speeltuin

 

Restaurant Blik&Burgers – eten-drinken-spelen-schaatsen.

Speeltuin met tof restaurant, de leukste plek van de Utrechtse Heuvelrug @Blik in Zeist
Winnares van de Z-Battle, Anouk de Sonnaville-Drost heeft met een enthousiast team een supercoole openbare speeltuin op Blikkenburg met gezellige horeca weten te realiseren. Terwijl de kids spelen & sporten, kun jij heerlijk relaxen met een koffie of een borrel. Kortom voor jong en oud. Naast recreëren zijn er ook vele toffe evenementen en activiteiten. Rolschaatsverhuur, skate- en kinderfeestjes, in de winter een schaatsbaan, creatieve workshops en nog veel meer.

Locatie
Deze horecagelegenheid bevindt zich op het terrein waar voorheen de kantine van de Schaats- en Inline Vereniging Zeist (SIVZ) stond. De vereniging stond heel positief tegenover het plan en daardoor bereid het terrein te delen. In ruil daarvoor gebruiken ook zij het multifunctionele gebouw voor opslag, kleedkamers, trainingsruimte en toiletvoorzieningen. In eerste instantie heeft Blik & Burgers tot 1 januari 2020 bestaansrecht… dit is nu verlengd met een jaar! Dus t/m Dec 2020. Hopelijk krijgen we snel meer duidelijkheid wat er met het hele gebied en de verenigingen gaat gebeuren (Masterplan Buitensportaccomodaties).

Speelregels
Om de speeltuin een schone, leuke en veilige plek te houden voor ons allemaal, hebben we natuurlijk een paar regels. Klik hier om te zien wat we met elkaar afspreken.

Vragen?
Wil je ideeën delen, wil je dingen organiseren of vrijwillig iets doen?
Laat het weten in een bericht of reactie.
Samen maken we van deze plek in Zeist de leukste plek van de Utrechtse Heuvelrug!

 

Klik op een foto om te vergroten