Burgers opgelet!

Vanaf 1 juni 12.00 uur opent

Speeltuin| Restaurant Blik&Burgers!

Wij zullen jullie met blijdschap, maar gepaste afstand ontvangen aan onze counter. Hier doen we de check en wordt je verwezen naar een tafeltje op ons terras! Onze tafels staan vast en verschuivingen in deze periode zijn niet mogelijk. Waar je eerder de zon achterna ging, blijf je nu ÉCHT zitten aan het tafeltje die je is toegewezen. Kortom betreedt je de speeltuin, dan heb je een tafeltje nodig..(MOETJE!) en eet en drink je van Blik & Burgers. Dit geld ook voor de kids 😉  Zo houden wij, voor nu het overzicht en de aantallen mensen ‘NOW’ in de gaten en kunnen we er mooie dagen van gaan maken samen! JETZT GEHT LOSSSS!

De kids kunnen fijn met elkaar spelen, onder toezicht (MOETJE), maar LET OP!! met Max 2 volwassenen per komst, per tafel. Groter dan dit aantal aan volwassen, kunnen en mogen wij voor de komende periode nog niet toelaten.

Na al deze regeltjes geldt natuurlijk vooral het gezonde verstand en hebben we veel zin om weer te beginnen!!! Met een nieuwe frisse Blik deze periode weer starten kunnen wij ALLEEN met jullie lieve blikjes en zullen dan weer ons uiterst best doen om het jullie naar de zin te maken!

Hoe kunnen wij burgertjes….

..RESERVEREN?

Wil je verzekerd zijn van een plekje?

Dit is ALLEEN mogelijk voor een tafeltje binnen (beperkt) en telefonisch op ons nummer: 0307810081

..SPONTAAN LANGSKOMEN?

Jazeker en GRAAG! Je bent uiteraard welkom op ons terras buiten, maar LET OP!!  zitten wij vol, dan willen we je vragen om een ander moment terug te komen en niet te blijven ‘hangen’, dit om zoveel mogelijk ‘traffic’ te voorkomen!

Wij vinden het een uitdaging om dit alles zo fijn mogelijk over te brengen aan onze burgertjes en willen niets liever dan samen een gezellige dag beleven!

Hartelijke groet,

Team Blik&Burgers

 

 

Elke dag zorgen we voor speelplezier! In het restaurant kun je heerlijk genieten van een ontbijt, lunch en van vrijdag t/m zondag ook voor het diner! We zijn het gehele jaar open! We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals workshops, kinderfeestjes, knutselmiddagen, skatelessen etc.  en natuurlijk vergeten we ook de ouders niet. Dus check onze activiteitenkalender!

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Check dan de site en recensies van Kidsproof (www.kidsproof.nl/speeltuin-blikkenburg-restaurant-zeist) en Bier en Appelsap (www.bierenappelsap.nl/nieuwe-hotspot-in-zeist-blik-en-burgers).

Zijn we best trots op!

Speelregels
Om de speeltuin een schone, leuke en veilige plek te houden voor ons allemaal, hebben we natuurlijk een paar regels. Klik hier om te zien wat we met elkaar afspreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doneren kan op meerdere manieren

Wij zijn op zoek naar sponsoren en donaties om de speeltuin zo compleet mogelijk te kunnen maken.

Financieel doneren

Wil jij een financiële bijdrage leveren dan kan dit via het donatieformulier.

Ik doneer graag

Speeltoestel doneren

Wil jij of weet jij iemand die een speeltoestel wil doneren (mogelijk met naamsvermelding) dan horen we dit graag via ons formulier

Speeltoestel doneren